Bear with me


Jag hittade den här underbart fina och roliga bodyn på en loppis på Facebook, för endast 20kr. Det bästa av allt är att den knappt är använd! Den är i storlek 74, så lillan har lite att växa till att göra innan hon kan ha den.

Det kluriga var att hitta till lägenheten där tjejen som sålde den bor, i en del av staden där jag nästan aldrig är. Med mitt dåliga lokalsinne dessutom tog det sin lilla tid innan vi hittade rätt. Vi hittade en parkeringsplats och gav oss ut i snön på jakt efter rätt hus. Numreringen på lägenhetshusen verkade vara utslängda på måfå, ingen plan eller logik bakom. 18, 19, 20, och sedan 9, men var fanns nummer 22? Med lillan i famnen på en snöig, hal trottoar, det kändes sisådär måste jag säga, men som tur är gick det bra, tillslut hittade vi det efterlängtade lägenhetshuset med nummer 22.

Nu sitter vi hemma i värmen från kaminen, lillan har somnat efter äventyret i snön. Jag tror inte många knop blir gjorda mer idag, vi får sikta på en lugn filmkväll med tända ljus.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Men åh vilken underbar!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Tack, visst är den. 😊
nouw.com/mammashus