Belysning för alla tillfällen

- Detta inlägg är ett samarbete med Lampan.se -

1. Rod golvlampa Golvlampan Rod från By Rydéns är en stilren och lättplacerad golvlampa där man väljer ljuskälla efter tycke och smak. Står lika snyggt vid soffan som bredvid sängen för ett modernt uttryck.

2. Sturöd golvlampa Lyft upp ditt hem med den eleganta golvlampan Sturöd från Sandsten. Dess stilrena linjer och opalvita glaskupor utgör en fin design. De tre frostade glaskuporna ger dig ett behagligt ljus som lyser upp rummet.

3. Abbey golvlampa Golvlampan Abbey har en klassisk och elegant design från Markslöjd. Placera lampan i ditt vardagsrum eller i ditt sovrum och du får en klassisk känsla i ditt hem.

4. Kupoli golvlampa Kupoli är en retro golvlampa designad av den finska formgivaren Yki Nummi år 1960. Kupoli tillverkas i Finland av Innolux och golvlampan har ett nostalgiskt formspråk helt enligt originalet. Basen är vit med mässingsdetaljer och en opalvit kupolskärm. Kupoli placeras med fördel vid soffans avslut och är en inredningsdetalj tillika designklassiker. Den opalvita skärmen ger ett mjukt och behagligt ljus i ett rum.

5. Sling golvlampa Golvlampan Sling är en lampa i modern stil. Lampan är höj och sänkbar vilket gör den flexibel och passar in i de flesta hem. Placera lampan vid din soffa eller placera lampan i ett hörn på ett smakfullt sätt.

6. Modena golvlampa Klassisk golvlampa i mässing med två vita lampskärmar från Markslöjd. Passar perfekt att förgylla vardagsrummet eller en läshörna.

Att få krypa upp i soffan med tjejerna på var sin sida om mig en mörk höstkväll och trollbinda dem med en bra bok precis som mina föräldrar gjorde med mig när jag var liten, det har jag längtat efter länge. Lika länge som jag har längtat efter barn. Jag hoppas verkligen kunna föra vidare min stora kärlek till böckernas värld till tjejerna. Att få öppna upp deras fantasivärld där allt kan hända. Att låta fantasin fånga oss och ta oss med ut på äventyr i böckernas värld.

Belysningen är så viktig för ett hem. Att hitta den där vackra läslampan som ger ett perfekt ljus att läsa godnattsagor för barnen i tex, det öppnar upp för så många mysiga och viktiga stunder tillsammans som en familj. Hos Lampan.se hittar ni de bästa golvlampor för läsning i favoritfåtöljen eller till fredagsmyset i vardagsrummet. Den allt mer populära LED-lampan finns i många av deras golvlampor och läslampor. Det moderna hemmet bör ju ha en modern ljuskälla också. En av många fördelar med en golvlampor är att de är enkla att flytta och anpassa till olika behov i hemmet. Välj bland klassiska och moderna golvlampor till ditt hem bland deras breda sortiment här.

Med rätt lampor och belysning kan du enkelt förändra en känsla och atmosfären i hemmet, både inomhus som utomhus. Lampan.se har ett stort och brett sortiment med över 5000 lampor som sträcker sig från klassiska designlampor till det allra senaste inom trender. Deras motivation är att få sina kunder att känna sig trygga och nöjda med att handla belysning och lampor med snabba leveranser och bästa kundservice. Gör som jag - införskaffa belysning till hemmets alla rum hos lampan.se!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer