Beställt hem tyger

Igår beställde jag hem tyg till ett nytt projekt jag tänkte börja med framöver. En sovorm åt lillan. Alicia sover fortfarande i sitt babynest i sin bedsidecrib. Vi har fått öppna upp i botten då hon nu är så lång att fötterna sticker en bra bit utanför nestet. Nu går det inte ignorera längre, det börjar bli för trångt däri för henne. Så synd då hon verkligen älskar det. Jag vill fortfarande ge henne den där trygga ombonade känslan i sin säng, så när jag såg en bild på en sovorm blev jag kär. Perfekt!

Med en sovorm i sin säng får hon den där bekanta tryggheten hon har nu, jag tror verkligen hon kommer trivas. Dessutom har en sovorm så många användningsområden. Lekkamrat, gosedjur, skapar trygghet i sängen och kan användas som skydd så hon inte trillar ur sängen. Nu gäller det bara att lista ut hur jag syr en också. Vi får se hur det går.

Så många underbara tyger det finns, det var så svårt att välja! Det kändes som att jag satt och letade hur länge som helst på nätet efter de där underbara tygen som väcker ens inspiration. Tillslut föll jag för dessa fyra tyger, så underbart fina! De passar in i de färger som lillans rum ska inredas i och förhoppningsvis kan jag få de olika mönstrade tygerna att fungera tillsammans, vi får se. Nu kliar det i fingrarna medans jag väntar på att få hem tygerna. Önska mig lycka till!

Tyg: Double fox, Agatha blå, Milo mellangrå och Stor stjärna grå. Inlägget är inte sponsrat, jag har själv valt att beställa från Rosahuset.


Jennifer <3

  • DIY

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Det kommer att bli så himla bra!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Vi får hoppas det. 😊
nouw.com/mammashus
remming
remming,
Smart idé!
nouw.com/remming
mammashus
mammashus,