Beställt tapet

Igår köpte vi tapeten som vi valt till lillans rum. Dock är den en beställningsvara så om nån/några veckor får vi hem den. Det blev tillslut Boråstapeter: vintage harlequin i grått och vitt. Det får bli likadant i båda rummen, jag funderade länge på att beställa den tapeten i en annan färg till det andra rummet men så blev det alltså inte tillslut.

Jag gillar tapetens lite slitna vintage look, det känns som om det passar oss, huset och framförallt till lillans rum. Tapeten fanns både i beige, rosa och grönt, och grönt var en stark kandidat men tillslut blev det alltså den gråa. Det känns som en fin neutral bas som alla lillans färgglada saker matchar lite lättare med. Dessutom älskar jag grått och det är en färg jag aldrig tröttnar på.

Nu hoppas jag bara att vi får tid, ork och lust så att hennes rum snart är tapetserat och klart. Men det är mycket grundarbete kvar innan dess. Huset är gammalt och på sina ställen dåligt isolerat, så det ska det bli ändring på. Ny vindpapp, isolering och gipsskivor ska upp. Rummets konstiga väggar med dess utbyggnad är äntligen ett minne blott, nu ska väggarna bara byggas upp igen. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer