Biverkningar från helvetet

Kl. 02:16. Förbannade biverkningar från vaccinet, stackars lilla bebis! Precis som förra gången blev lillan sjuk nu efter 5 månaders vaccinationen. Mitt hjärta går sönder av att se henne må såhär dåligt. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde ta hennes smärta ifrån henne, hennes feber, så att hon slipper lida, men tyvärr fungerar det ju inte så.

Efter vaccinationen igår var hon hängig, lite extra trött och öm om låren. Framåt kvällen steg febern, så jag gav henne en alvedon. Tack och lov mådde hon bättre, min glada flicka var tillbaka tillfälligt och satt och lekte en stund, satt och skrattade i sin babysitter. Som vanligt somnade hon i min famn och jag bar upp henne till sin säng och bäddade ner henne, hoppades att hon skulle slippa må dåligt under natten.

Men runt klockan 1 (precis som vid 3 månaders vaccinationen) vaknade hon av hög feber. Jag gav henne en alvedon och sedan ammade jag henne då hon var hungrig, att jag aldrig kan lära mig. Precis som förra gången resulterade det i en kaskadspya som tagen ur en skräckfilm över hela henne. Jag försökte byta pyjamas på henne utan att vecka M som ska upp till jobbet snart, vid klockan 5, men jag tror inte han kunnat sova så mycket heller tyvärr.

Vi gick ner till vardagsrummet där jag försökte vagga henne till sömns, trösta henne så gott det nu går. Jag höll henne tätt intill och sjöng lugnande sånger som hon tycker om, och snart sjönk febern och lillan hade tystnat sen länge. Men så händer det igen, jag ser hur hon klöks, så jag hinner precis vända henne bort från mig och få ut en skålformad hand (hahah trodde aldrig att jag skulle få en sådan mamma instinkt!) för att försöka fånga spyan med den. Med ett inte helt lyckat resultat och än en gång en nedspydd pyjamas.

Kl. 02:41. Nu sover min lilla älskling i mina armar, jag ammade henne till sömns medan jag skrev det här. Alldeles straxt ska jag försöka bära upp henne till sin säng, ska bara se så febern är under kontroll och att hon får behålla maten den här gången. Nu hoppas jag bara att hon får sova resten av natten och att hon mår bättre imorgon. Stackars älskade barn!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Vera
,
Nej, usch!! Stackars mina älsklingar! Känner igen känslan! Hoppas det är bättre när hon vaknar på morgonen!❤️
mammashus
mammashus,
Tyvär mådde hon bara bra en liten stund på morgonen, nu är febern tillbaka, stackarn! ❤️
nouw.com/mammashus
FruWikstrom
FruWikstrom,
mammashus
mammashus,
MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Men stackarn 😢 usch antar det blir lugn dag och vila mycket för dig. Kram ❤️
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
Mm vi får ta det lugnt här hemma, lillan mår fortfarande inte bra. 😔 kram ❤️
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
Stackars liten :/ hoppas hon blir böttre snart 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Ja lillan pluttan. Det hoppas jag med, så jobbigt att se henne må dåligt! 😔
nouw.com/mammashus
jagochjuno
jagochjuno,
Lilla A, hoppas att hon mår bättre snart! 😊
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Det hoppas jag med! 😊
nouw.com/mammashus