Bus i badkaret

Denna syskonkärlek alltså <3

Idag tog vi ett långbad jag och mina tjejer. Alicia och jag började medan min farmor satt med Leona i famnen och myste. Alicia kunde inte låta bli att skvätta ner båda två och hela badrummet, tur vi har en kamin att torka oss vid efteråt. Hon visade upp alla sina leksaker för dem, visade hur de fungerade och lekte med en sådan inlevelse att hela hon lyste av glädje.

När vi två tvättat av oss fick även lillasyster komma i, det var så mysigt. Den sista tiden har även hon börjat älska att bada, hon plaskade och skvätte som en tok i vattnet. Jag lät henne flyta på rygg i mina händer, känna vattnet flöda runt hennes lilla kropp. Hon verkligen njöt, log med hela sitt vackra ansikte och benen sparkade för fullt. Alicia hällde vatten på hennes lilla mage, det var omtyckt.

Leona fick även sitta upp mot mig i vattnet, då plaskade och vevade hon med sina armar för fullt, alldeles förtjust. Alicia tog Leonas händer i sina, jag har aldrig sett något sötare. Älskade ungar vilken glädje ni sprider! Efter badet satt vi framför brasan en stund, torkade och njöt av värmen. Resten av dagen har varit lugn, förutom att Alicia har busat med min farmor hela dagen lång. Jag vet inte vem av dem som var tröttast, men de lär sova gott i natt!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer