Bus i simhallen

Bildbomb!

Igår var jag och lillan i simhallen och badade en sväng. Det var lättare sagt än gjort att ta sig dit kan jag säga. Först och främst måste ju lillan vara mätt och go och utvilad. När jag packade badväskan märkte jag hur små lillans badbyxor var. 2-6 månader, som att jag skulle få på dem på min 1 åring, inte en chans. Det skulle få bli en sväng ner på stan och köpa badbyxor innan badet.

Men när jag väl packat in oss alla i bilen och startat den, tror ni inte att även tanklampan lös. Dags att tanka dessutom. Men sent omsider kom vi äntligen till simhallen, badbyxorna passade perfekt, det gick hur smidigt som helst i omklädningsrummet och lilla bassängen var tom. Bara vi var där, vi fick hela bassängen för oss själva, så skönt. Nu var det ett tag vi badade sist, lillan var först lite skeptisk men snart började hon plaska för fullt.

Det var så kul att simma och plaska tillsammans. Vi övade och lekte om vartannat och sakta kom vanan tillbaka. Jag tänkte försöka bli lite bättre på att ta oss dit, försöka åka till simhallen lite oftare framöver, vattenvana är så viktigt. Snart fick vi sällskap av en liten tjej som busade med Alicia och tog ett par bilder på oss båda. Sedan lekte vi en liten stund i den lilla poolen för de allra minsta, det tyckte Alicia verkligen om. Detta får vi göra om snart igen. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mannesmamma
Mannesmamma,
Så mysigt med simhallen 😍 men som sagt det är endel att tänka på 😅
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,
Så mysigt! 😍 Haha ja en aning. 😅
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Så mysigt 😍
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Det var det. 😍
nouw.com/mammashus
Vera
,
På den sista bilden är Alicia otroligt lik dig!!😘
mammashus
mammashus,
Tihi tycker du? ❤️
nouw.com/mammashus