Bus i simhallen med mormor

I förmiddags var vi och badade i simhallen. Jag, lillan och min mamma tog lite kvalitetstid tillsammans i vattnet. Alicias babysim har uppehåll i morgon och veckan efter det, så jag tänkte att vi skulle åka ner till simhallen ändå och bada lite själva. Jag är ju utbildad babysiminstruktör men min mamma har aldrig sett mig hålla i någon lektion, så det var kul att göra det här tillsammans. Stora delar av tiden hade vi nästan hela bassängen för oss själva, det var bara ett till barn där med sin familj. Så lugnt och skönt och otroligt mysigt.

Vattnet var så varmt och skönt, och lillan verkade trivas. Först var hon lite stel, som vanligt, såg bara förvirrad ut. Men snart började hon sparka och plaska för fullt, hon ville ta sig framåt i vattnet. Jag och lillans mormor turades om att hålla henne, jag visade lite olika grepp som de sedan testade. Mormorn var mer nervös och skärrad än lillan, rädd för att lillan skulle få en kallsup. Men det gick jättebra, och lillan "simmade" runt i bassängen efter en badanka formad som spöket Ladan.

Det var så skönt att vara två i omklädningsrummet som kunde hjälpas åt att ta hand om lillan. M brukar alltid vara med på babysimmet men vi kan självklart inte byta om i samma omklädningsrum. Nu kunde vi turas om att hålla lillan, så båda kunde duscha ordentligt. Och lillan själv har verkligen börjat gilla att duscha tillsammans med mig, kryper tätt intill i min famn i det varma vattnet och verkar njuta medan jag smörjer in henne. Så mysigt, lillan var verkligen duktig idag.


​Alicia älskar att flyta på rygg just nu. 

Att dra mamma i håret är kul.

Alicia i mormors trygga händer.

Jaga flytleksaker.

❤️


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Vera
,
Tack för att jag fick fylla med!! Så mysigt!❤️
mammashus
mammashus,
Jättemysigt! ❤️
nouw.com/mammashus
Vera
,
Följa, så klart!😂