Bus i vårsolen

Bildbomb från dagens promenad och bus i vårsolen.


Vilket underbart vårväder vi har idag! Helt fantastiskt! Jag och lillan tog en promenad i vårsolen längst med ån i stan. Tittade på ankorna, och den här gången var lillan faktiskt vaken. Sedan slog vi oss ner på en gräsplätt vid ån, omgiven av vårblommor. Skilla, tulpaner, snödroppar och tussilago.

Lillan blev helt fascinerad av alla blommor, hon har ju aldrig tidigare sett något liknande. Jag höll i henne så att hon kunde inviga de nya skorna och ta sina första steg utomhus. Hon styrde stegen mot de vackra blå blommorna, skilla, och där slog vi oss ner på skötdynan.

Lillan kände nyfiket på allt i sin nya omgivning. På gräset, stubben, en kvist och såklart blommorna. Snart upptäckte hon att det gick att plocka blommorna, så då fick jag vara på min vakt, hon ville så gärna stoppa dem i sin lilla mun. Mamman var inte lika förtjust över det.

Tänk, lillans första vår är här. Vår första vår som en familj. Så stort! Och det är så mycket jag ser fram emot att göra tillsammans, att uppleva tillsammans. Visa lillan alla djur, höns, grisar och kossor, hon som redan älskar våra husdjur kommer bli så förtjust. Busa utomhus tillsammans, gräva i sandlådan och gunga. Åh, så kul det ska bli!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Vilka härliga bilder 😍😉
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
jagochjuno
jagochjuno,
Så underbart!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
fruthomsen
fruthomsen,
Vilka härliga bilder. Riktigt skönt med vår. Vi har också haft underbart väder och varmt var det.
nouw.com/fruthomsen
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Så skönt att våren äntligen är här!
nouw.com/mammashus