Bus med mormor

Dagen har varit en lugn dag i familjens tecken. På morgonen åt vi mysfrukost tillsammans, bara slöade en stund, det behövs verkligen ibland. Sedan bestämde sig M för att gå ut i sin verkstad och fixa, jag vet aldrig vad han ska hitta på där ute, han kan ha gjort vad som helst. En yxa, en ringbrynja, en pilbåge eller varför inte en ljusstake? Han är påhittig min man, en skvätt tokig och alldeles underbar.

Även min mamma har kommit hit en stund idag. Så kul! Vi busade mest, lillan blev så glad. Hon jollrade för fullt, berättade kanske om morgonen för sin mormor? Alicia vill så gärna känna på ansikten just nu, tar ett rejält tag om näsan eller i håret, petar en i munnen om man inte stänger den snabbt nog. Utforskar glatt allt hon kommer över. Det värmer mitt hjärta att se dem tillsammans, min älskade mamma och älskade dotter. 

Vi har även hunnit med att städa här hemma, det behövdes verkligen! Men lillan vad inte helt med på noterna om jag säger så, så dammsuga det får jag eller M göra imorgon. Nu ska vi snart natta lillan, laga lite god mat tillsammans och sedan ha en mysig filmkväll. Hur ser era planer ut för kvällen?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer