Bvc - 1 månads kontroll

I förmiddags hade vi en tid till Bvc med lilla Leona. Det var dags för vägning och mätning igen. Vikten går rakt uppåt på vår lilla älskling. För en dryg vecka sedan vägde hon 4295 gram och nu hade hon ökat till hela 4705 gram. Snart 5 kilo, helt ofattbart! Även på längden har vårt lilla lejon växt, från 53,5 cm till 55,5 cm.

Sedan undersökte barnmorskan även Leonas navel, och skönt nog hade navel granulomet nästan försvunnit. Vi ska fortsätta en liten stund till med koksaltslösningen, och förhoppningvis försvinner det helt då. Om allt ser bra ut och inget oväntat händer behöver vi inte besöka Bvc igen på två veckor, så skönt!

Annars har det varit en lugn dag här hemma. Jag passade på att storhandla när jag ändå var nere på stan förut, så nu har vi allt hemma inför Alicias två års dag. Min farmor har även hälsat på idag till lillans glädje, de har busat en massa. Sedan avslutade vi kvällen med tacos och presentinslagning framför en film. Nu sover alla i huset förutom jag, men snart ska jag krypa ner bredvid mina älsklingar.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Så fina ni är! 🌸
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 🌼
nouw.com/mammashus