10 veckors kontroll bvc


I förmiddags hade vi en tid på Bvc med lilla Leona. Jag har varit orolig då Leona var så sjuk förra veckan, med både hög feber och svårigheter med att äta. Tänk om mammas hjärta inte gått upp i vikt som hon borde? Storasyster fick leka hos min mormor och morfar medan vi begav oss mot Bvc medan oron gnagde i mitt sinne.

Men jag hade oroat mig i onödan. Allt såg så bra ut med Leona. Hon hade gått upp i vikt och följde fortfarande sin kurva trots allt. För nästan en månad sedan vägde hon in på 5180 gram. Idag vägde hon exakt 6 kilo! Hon hade även växt från 57,3 cm till 59,5 cm. Det går så otroligt fort! Nyss, när hon föddes, vägde hon ju bara 3405 gram! Mammas stora tjej går i sin pappas fotsteg!

Nu är vi alla hemma igen och jag har precis ammat Leona som har somnat på mitt bröst. Snart är det dags att åka och handla lite innan kvällsmyset börjar. Ikväll står tacos på menyn, alltid lika gott. Jag har även fått hem lite kläder till barnen som jag tänkte använda till julkorten. Så ikväll tänkte jag förbereda lite innan jag ska fotografera dem i morgon. Ska bli spännande, går det verkligen att få med båda barnen på en bra bild samtidigt?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer