Bvc och läkarkontroll


I eftermiddag hade jag tid till Bvc för 6 veckors kontroll, och även tid för en läkarundersökning. Då Leona varit förkyld i veckan kändes det extra skönt att åka dit, för att se att hon fortfarande går upp bra i vikt och att de inte var oroade över hennes tillstånd. Som tur är var de så nöjda med allt, hon gick igenom besiktningen utan anmärkningar.

Läkaren tittade även på hennes märke på magen, men det har bleknat och nästan försvunnit av sig självt så det var varken han eller jag oroliga för längre. Men Leonas röda märke i hårfästet är fortfarande illrött och det har jag oroat mig lite för, men han sa att det var ett ytligt blodkärl som antagligen kommer försvinna under hennes första år.

På två veckor sen hennes senaste Bvc besök har hon ökat från 4705 gram till 5180 gram. På längden har hon ökat nästan 2 cm. Från 55,5 cm till 57,3 cm. Alicia vägde 5015 gram och var 57,5 cm vid 7 veckors ålder. Så det skiljer inte speciellt mycket storleksmässigt på mina små i den åldern, även om Alicia vägde ca 500 gram mindre än Leona när hon föddes.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer