Chokladbollar till litens 1 årsdag

Nu har jag äntligen hunnit att baka chokladbollar till Alicias 1 årsdag. Planen är att jag även ska baka lite andra småsaker med, jag tänker mig i varje fall muffins och hallongrottor. Till muffinsen har jag köpt hem lite strössel i form av små rosa hjärtan, hur sött kommer inte det bli? Jag hoppas bara att jag finner tid och ork till att baka framöver.

Jag som aldrig har gillat rosa har lagt märke till att jag allt oftare faller för just den färgen, framför allt till lillan. I lagom doser och inte allt för skrikigt, men även det hade varit otänkbart om jag tänker tillbaka några år i tiden. Till Alicias kalas har jag köpt lite lantliga, charmiga dekorationer med lite rosa detaljer som livar upp. Jag hoppas det kommer bli fint när allt är klart. 

När jag bakade chokladbollarna valde jag att färga hälften av pärlsockret med lite röd karamellfärg, så att det fick en fin rosa färg. Sedan blandade jag det rosa pärlsockret med det vita innan jag rullade alla chokladbollarna i blandningen. Lite roligare än vanliga chokladbollar tänker jag, hoppas gästerna kommer att gilla dem. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
mammashus
mammashus,
bolmgren
bolmgren,
Fint du gjort 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,