Dag fem över tiden

Till och med katten längtar efter lillasyster nu...

Vårt lilla lejon i min mage är lika envis som hennes storasyster var och verkar inte ha några tankar på att lämna tryggheten i min mage. Inte ens långpromenaden runt sjön Illern igår fick lillasyster på andra tankar. Som jag längtar nu, kom igen nu lillasyster! Det är så mycket mysigare här på utsidan!

Dagen har gått i ett. Förmiddagen spenderade jag genom att storstäda hela köket. Skurade under diskbänken (det gör jag allt för sällan märkte jag!), städade kaminen och putsade fönster mm, ja listan kan göras lång. Så skönt att ha det gjort nu när lillasyster förhoppningsvis snart är här och vi antagligen inte kommer ha tid till sådant under den närmaste framtiden.

Efter ett bad med lillan så begav vi oss till min pappa för att fira hans födelsedag som är i veckan. Det återstår att se om lillasyster väljer att hitta ut på hans dag, kanske får de dela födelsedag i framtiden. Så för säkerhets skull passade vi på att fira honom idag, med fika, tårta, film och bus. Nu ligger lillan och snosar sen några timmar tillbaka och straxt ska även jag krypa ner i sängen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

twodaughters
twodaughters,
Lycka till när det är dags 😍 Hur många dagar gick du över med alicia?
nouw.com/twodaughters
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Jag gick över 13 dagar med Alicia, så har nog ett tag kvar nu. 🙈
nouw.com/mammashus
Littlefroggie
Littlefroggie,
Vilken mysig bild! Lycka till!
nouw.com/littlefroggie
mammashus
mammashus,