Dag fyra över tiden

Nu har vi nått fyra dagar över tiden. För att försöka få lillasyster på andra tankar gick vi en riktig lång promenad på förmiddagen, runt hela Illern sjön här hemma, dryga 5 km. Alicia traskade glatt med i början och gick faktiskt riktigt långt själv innan hon vilade benen i vagnen. Hon hann med att hålla farfar i handen, plocka blåbär med farmor och busa med sin pappa innan vagnen lockade allt för mycket. Resten av promenaden satt hon däri och höll låda för oss övriga, inte fick hon ro i kroppen till att vila som hennes mamma tänkt.

Trots att vi höll ett ganska högt tempo kändes det förvånansvärt lätt och skönt att gå för den höggravida mamman. Jag som hade hoppats få igång i varje fall några förvärkar kände inte ens av några sammandragningar. Det verkar som att lillasyster har det allt för bra där inne och tänker stanna i magen lika länge som sin syster. Men som jag längtar nu, kom nu lilla lejon! På vägen hem stannade vi även till på badplatsen då solen letat sig fram, lillan lekte och plaskade i vattnet och jag simmade en liten stund, vattnet var så skönt uppfriskande efter den långa promenaden.

Resten av dagen har vi tagit det lugnt här hemma, jag blev så trött framåt kvällen, otroligt att jag fortfarande kan hålla ögonen öppna. Lillans morfar och Jomme (min farmor) var även här på besök en sväng till lillans glädje. Det blev fika och bus i trädgården. Dagen har vi nu avslutat med att grilla, det är alltid så gott! Lillan sover sen en stund tillbaka så nu har vi slagit oss ner i soffan framför en film, jag hoppas bara jag kan hålla mig vaken ända till slutet...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Snart är bebis här, varesig hon själv vill det eller inte! 😊🌸
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Haha ja så sant! 😊
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
Va söt hon är i tofs😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tack, det tycker jag med! 😍
nouw.com/mammashus