Dag sex över tiden

Efter morgonens förhoppningsvis sista barnmorskebesök och hinnsvepning har jag känt som mensvärk i ryggen och magen stora delar av dagen. Det var likadant när jag väntade Alicia, både efter första och andra svepningen. Efter den andra svepningen startade förlossningen den gången, men jag kan inte låta bli att hoppas att det bara behövs en svepning nu. Kom igen nu lillasyster, vi längtar så! Sex dagars övertid är väl mer än nog älskade vän, det är så mycket mysigare här ute hos oss!

Efter barnmorskan gjorde jag några ärenden på stan. Handlade mat och provade ut glasögonbågar. Jag tror att jag helt har missat att uppdatera er om den detaljen, mina glasögon gick sönder i veckan. Själva glaset har varit dåligt och repigt en längre tid men nu går de inte ens att använda längre. Så de senaste dagarna har det varit linserna som räddat mig men det är inte hållbart i längden. Jag hittade faktiskt ett par glasögon som föll mig i smaken så framöver måste jag lägga en beställning. Om nu bara lillasyster tittar ut någon gång.

När jag kom hem så fortsatte jag att städa, med förhoppningar att det skulle starta förlossningen. Jag damsög, städade toaletten, tvättade och diskade. Jag kan inte låta bli att tänka att det kanske är sista gången jag gör det med bebis i magen, men än så länge blir jag gång på gång motbevisad och får städa med den stora magen i vädret igen. När min man kom hem från jobbet gav vi oss ut på en långpromenad igen, på drygt 5 km. Nu är jag helt slut och halvt däckad i soffan, snälla lillasyster kom ut till oss!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Håller tummarna för att det snart kommer igång! ✊🏼 Så spännande att hon snart är här! 😍
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Ja verkligen, kom nu lillasyster! ✊🏻
nouw.com/mammashus
Julialinneaj
Julialinneaj,
Håller tummar och tår att hon vill komma ut snart😍🌸
nouw.com/julialinneaj
mammashus
mammashus,
bolmgren
bolmgren,
Hon trivs i magen 😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Haha ja, precis som sin syster! 😍😅
nouw.com/mammashus