Dag sju över tiden

Slempropp, mensvärk, pilatesboll och nya glasögon.

Vad tycker ni om mina nya glasögon? Tillslut var det dessa bågar jag valde att köpa, nu väntar jag bara att de ska bli klara med rätt glas i. Ska bli så skönt att ha ett par nya glasögon de dagar jag inte vill ha linser, speciellt nu när vi snart har en nyfödd. Då kommer inte linser stå så högt på prioriteringslistan skulle jag tro. Och då mina gamla glasögon är helt värdelösa längtar jag tills jag har ett par fungerande och snygga att ta på mig de dagar jag inte vill ha/har tid för linserna.

I morse släppte slemproppen, jag hoppas det betyder att förlossningen närmar sig nu. Jag vet ju att den kan gå någon vecka innan det är dags (eller ännu längre) men då jag nu är på dag sju över tiden så hoppas jag det inte är så lång tid kvar. Jag känner fortfarande av hinnsvepningen barnmorskan gjorde igår, en ständig mensvärk, jag hoppas det betyder att kroppen förbereder sig. Det känns som att det är nära nu, jag bara väntar på den där första ordentliga värken.

Kvällen har jag spenderat gungandes på pilatesbollen, Alicia var väldigt intresserad av vad jag höll på med. Hon satte sig mitt emot mig på en mjuk fotboll, med sina små händer i mina, och svängde på sina höfter i takt med mina. Under hennes förlossning satt jag stora delar av tiden just på pilatesbollen, jag vill tro att det hjälper bebisen att sjunka ner i bäckenet. Skönt var det i varje fall. Nu ska jag fortsätta studsa på bollen och hoppas vårt lilla lejon får för sig att komma till världen snart.

Kom nu lilla älskade vän!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Åhh så spännande ! Kanske händer det något inatt? 🙈 Vi får hoppas på det😘
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! Det hoppas jag med! 😊✊🏻
nouw.com/mammashus
mammashus
mammashus,
Tänk att värkarna startade ca 3 timmar efter vi skrev det här! Och följande morgon var lillasyster äntligen här! 😮😍
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Ja så sjukt 🙈😍
nouw.com/eschutz
eswensson
eswensson,
Jättefina glasögon, du passar jättebra i dom! 😊🌸 Håller tummarna för att bebis kommer snart ✊🏼
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Tack, vad glad jag blir! 😊 Det hoppas jag med! ✊🏻
nouw.com/mammashus