Dag två över tiden

Bildbomb!

För att försöka fördriva tiden nu när graviditeten går på övertid gick vi idag ner till sjön som inte ligger så långt ifrån vårt hus. Allt för att försöka ta vara på det sista av sommaren och den sista tiden med bara en liten. Till lillans glädje fick vi med oss hennes farmor och farfar som har sin sista semestervecka just nu. Vilken glädje hon har av att ha dem som grannar, vilket starkt band de har redan nu!

Att bara kunna packa vagnen och gå en promenad ned till sjön är verkligen guld värt. Tänk att vi får ha detta underbara i princip runt husknuten. (Eller ja, cirka en kvarts promenad bort om jag ska vara precis.) Alicia och lillasyster kommer ha en så stor glädje av att ha skogen utanför huset och sjön bara en liten bit bort, de kommer säkerligen bli riktiga skogsmullar som sin pappa.

Trots promenaden och att jaga efter en 2 åring med mycket spring i benen hela dagen verkar vårt lilla lejon inte ha några tankar på att lämna tryggheten i min mage. Jag har inga direkta krämpor att klaga på utan det som är jobbigt just nu är ovissheten och längtan. Den där ständiga ovissheten om när det är dags och hur långt tid det är kvar tills dess. Att slitas mellan hopp och hopplöshet. Men framför allt den där enorma längtan efter mini som helt tar över mina tankar.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer