Dag två utan blöja

Resan mot att bli blöjfri.

Igår var andra dagen för Alicia helt utan blöja. Det gick förvånansvärt bra faktiskt tycker jag, även om det blev ett par olyckor under dagen. Jag hade med pottan i alla rum vi var i, och jag tog även med den ut i trädgården när vi var ute och lekte. Så att den var nära till hands om Alicia kom på att det var bråttom dit. Så smidigt att ha den bredvid!

Alicia har lärt sig att känna och säga till när hon behöver uträtta sina behov nu. Även om hon ett par gånger glömde bort/eller missade signalerna kom resten i pottan, så jag är väldigt stolt här hemma! Det största ögonblicket var när vi var ute och lekte. Vi hoppade studsmatta och hade det skoj när hon stannade upp och sa att hon var kissnödig. Snabbt skyndade vi till pottan där det snart skvalpade. Så duktig!

Annars var det en lugn dag här hemma igår. Dagen började med sovmorgon, så otroligt skönt! Sedan såg vi på en film tillsammans, innan gick vi ut och lekte länge i solen. Gungade, lekte i sandlådan och hoppade studsmatta, allt som våra små älskar. Framåt kvällen lagade vi mat tillsammans, fläskfilé och potatisgratäng, mums! Dagen avslutades på bästa sätt med att svärföräldrarna var barnvakt och nattade de små medan vi fick testa deras nya spabad.

Tack för all hjälp och en underbar kväll!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Evelinakull
Evelinakull,
heja så duktig 😍
nouw.com/evelinakull
mammashus
mammashus,