Dagar med de bästa, sorg och kärlek


Det har varit lite mycket nu den sista tiden. Att få vardagen gå ihop med jobb, familj, hem och allt därtill. Men jag stormtrivs på mitt arbete, och älskar min familj över allting annat, så på något vänster går det trots allt ihop. Men för en tid sedan blev min mans farmor plötsligt svårt sjuk för att sedan hastigt lämna oss, så nu blir det en jul kantad av sorg. Framför allt Alicia har haft många tankar som snurrat som krävt svåra svar. ”Varför dör man?” ”Hur blir man död?”

Det har varit svårt att hitta rätt ord, hur förklarar man döden för en fyraåring? Leona som bara är två år har inte riktigt förstått vad som hänt och det är lite på gott och ont, hon är ju fortfarande för liten för att förstå. Vi har fortfarande inte bestämt oss om de ska vara med på begravningen. Är de för små för att vara med på en begravning? Det känns tomt nu, att hon inte längre finns hos oss efter att ha varit del av mitt liv sedan jag var 16 år. Att hon inte får vara del av tjejernas liv i framtiden. Men hon kommer alltid ha en plats i allas våra hjärtan.

Den senaste tiden har jag spenderat all ledig tid med de bästa, våra fina tjejer och min fina man. Min man har jobbat kväll den här veckan så jag har saknat honom enormt, men gjort det bästa av kvalitetstiden med våra små. Vi har varit ute och lekt i snön den korta stunden det var vitt ute. Åkt pulka och gjort snöänglar, nu längtar jag efter snö på riktigt. Vi har även lekt inomhus, lagat mat tillsammans i deras leksakskök, det blev en riktig festmåltid, allt för att komma på bättre tankar.

Kärleken jag ser tjejerna emellan betyder så mycket. Denna syskonkärlek värmer verkligen mitt hjärta. Den betyder allt. Jag är oändligt tacksam när jag ser dem hand i hand genom livet, för det är ingen självklarhet. Visst kan de bråka ibland och kivas, men vilka syskon gör inte det? Alicia tar hand om sin syster så bra, låter henne vara med i leken, visar henne vägen och lär henne allt hon kan. Leona ser verkligen upp till sin storasyster och vill vara precis som hon, göra allt som hon gör. Jag älskar er två över allting annat! Och er pappa såklart!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229