Dagen D är här!

100% av graviditeten har nu passerat. Idag är dagen vi räknat ner till så länge, dagen du, vårt älskade lilla lejon, är beräknad att komma till världen. I över ett år har vi längtat, drömt och kämpat för att just du ska komma till oss och göra vår familj komplett. I 280 dagar har du nu funnits i våra liv, har jag nu burit dig i min livmoder, men så mycket längre har du funnits i våra drömmar, i våra hjärtan. Du lilla kämpe, som växt från ingenting till allt där inne i tryggheten i min mage. Lilla älskling, nu är det dags, kom ut till oss, vi längtar så.

Vi är redo, spjälsängen står bäddad med mjuka tyger, skötbordets korgar är fulla med blöjor, dina kläder hänger i storleksordning, nytvättade i din garderob. Syskonvagnen står och väntar i hallen, och din storasyster kelar och smeker dig där i magen varje dag, hon längtar så efter sin lekkamrat, sin följeslagare här i livet. Din pappa gör allt i sin makt för att stödja och glädja din allt mer otåliga mamma, båda med en oändligt stor längtan brinnande i våra bröst. En längtan efter dig älskade lilla vän. Det är bara du som saknas, kom när du är redo men försök att låta bli att vänta allt för länge.

Kom till min trygga famn, jag lovar att hålla dig varsamt, ge dig den näring och närhet du behöver för att fortsätta växa. Jag lovar att lära dig allt jag kan, allt jag vet och vägleda dig genom livet. Jag ska göra allt i min makt för att du ska känna dig trygg, stödja dig i alla val du gör och alltid stå vid din sida, vad som än händer. Jag vill att du ska veta att mamma och pappa alltid finns här för dig, i vått och torrt, och för din syster såklart. Vi älskar dig redan av hela våra hjärtan, det kan ingenting ändra på. Kom nu ut till världen, till oss där du hör hemma.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Så spännande!! 😍😍de bara strålar om dig! Liam kanske får en flickvän då 😉
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Verkligen spännande!😍 Kom nu lillasyster! Tack snälla du! 😊Haha ja vem vet! 😏
nouw.com/mammashus
Eleonora,
Spännande! Fin text 😊
eleonoraadriana.blogg.se/
mammashus
mammashus,
Ja! 😊 Tack!
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Spännande! 😊 Snart har ni henne i er famn! <3
nouw.com/livetsomemelie
lisastanke
lisastanke,
Stort lycka till med allt! 🍼✨
nouw.com/lisastanke
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/mammashus