Dags för babysim


Nu ska vi åka till babysim efter två veckors uppehåll. Förra veckan var nämligen lillan förkyld, så vi fick stanna hemma och mysa istället. Om jag inte minns fel är det dags för lillans första dyk idag, och jag tror hon är mer än redo. Trots min utbildning i ryggen (jag är babysiminstruktör) är det med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot dagens lektion.

Jag undrar, jag både oroar mig och ser fram emot lillans reaktion när hon dyker för första gången. Jag vet ju att det kan bli en liten kallsup och att det inte är ett långt dyk, utan mer att doppa ansiktet lite snabbt, men jag är nervös. När det handlar om ens egna barn är det inte riktigt samma sak som när jag demonstrerar och instruerar andra familjer hur de ska dyka med sin lilla. Vi får se hur jag hanterar det. 

Jag tror att lillan är redo, och vi har vant henne med att få vatten på huvudet/i ansiktet redan från start. (Försiktigt och ökat på förstås.) Oftast bryr hon sig inte om vattnet, och hon stänger igen munnen bra, håller andan när det kommer vatten på henne. Så jag hoppas och tror att det kommer gå bra. Önska oss lycka till!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mikael
,
Happas allt gick bra! Kram
mammashus
mammashus,
Det gjorde det. 😊 kram
nouw.com/mammashus