De bästa två åren av mitt liv

Collage: Alicia 2 år!

Klockan 01:02 för två år sedan föddes mitt livs andra kärlek. Du lilla Alicia kom äntligen till världen och förgyllde mitt liv med din närvaro. Jag hade ingen aning hur denna sekund skulle etsa sig fast i mitt hjärta för all framtid. Att en kärlek så oändligt stor skulle födas med dig och att jag aldrig skulle bli den samma igen. Älskade lilla du, du var så varmt välkommen, så efterlängtad, älskad så långt innan din födelse.

Det var så svårt att förstå att du var här för att stanna, att någon som jag fick äran att bli din mamma. Jag är evigt tacksam att jag fick just dig till min dotter och att jag får vara din mamma. Älskade du, så liten och ren i en så otrygg värld. Jag ska göra allt i min makt för att skydda dig. Ge dig min gränslösa kärlek med förhoppning att det gör dig trygg. Jag vill ge dig ett liv utan fördomar, utan hat, jag ska lära dig allt jag vet.

Öppna ditt hjärta så ska du se att allt ordnar sig. Du har tagit mitt hjärta med storm och du lär göra likadant med alla som kommer i din väg. Jag skulle gärna ge dig månen, solen, himlens alla stjärnor och regnbågens slut. Men jag hoppas du nöjer dig med det finaste jag har att ge dig: min respekt, omtanke, gränslösa kärlek och ett löfte om att alltid finnas där för dig, vad som än händer.


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Åh så fina bilder! Grattis Alicia 😍❤️
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tack! 😊❤️
nouw.com/mammashus
eswensson
eswensson,
Grattis fina Alicia! 😍🌸🎈
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Tack! 🌼🎈😊
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
grattis Alicia! 🎉💗😊
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Tack! 💕💐🎁
nouw.com/mammashus