De fasade förskolebacillerna

Idag skulle vi fortsatt skola in lillan på förskolan, men det blev inte riktigt så. Efter en delvis sömnlös natt då lillan hade svårt att sova gick morgonen förvånansvärt bra, lillan busade i vanlig ordning och hade sin febriga mamma springande efter. Efter en liten olycka fick jag i sista minuten byta alla hennes kläder men annars gick allt bra.

Även lämningen på förskolan gick bra. Alicia var lite blyg men blev inte ledsen och vinkade sedan hejdå utan problem. Jag åkte hem och bäddade ner min febriga kropp i soffan och låg och halvslumrade. Men snart ringde telefonen, det var från förskolan, lillan hade feber och var ledsen. Inte ens en vecka fick hon vara frisk den här gången, stackars liten!

Att se min lilla så ledsen i famnen på en av pedagogerna var tufft, jag mår inte bra när hon mår dåligt. Som tur är tystnade gråten så fort Alicia fick komma upp i min famn, älskade lilla du! Trött, febrig, snorig och med irriterade ögon, att det kan vända så fort för de små. Nu blir det sjukstuga här hemma, bara ta det lugnt och kurera oss. Nu snosar lillan så sött så jag ska passa på och vila lite, titta på en film tänkte jag, om jag nu inte somnar...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mannesmamma
Mannesmamma,
mammashus
mammashus,
eschutz
eschutz,
Krya på er 💕
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
eswensson
eswensson,
Krya på er 🌸
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,