Delat halva livet tillsammans


Idag firar jag och min man 14 år tillsammans. 14 år med mitt livs kärlek! Det känns helt ofattbart, men nu har vi spenderat nästan halva våra liv tillsammans, halva livet har jag haft äran av att ha dig vid min sida. När vi träffades blott 15 och 16 år gamla, vem hade kunnat gissa att vi hade hittat rätt redan då. Förutom magkänslan då förstås, det har alltid känts rätt med dig. Nu sitter jag här som nybliven 30 åring och känner mig fortfarande lika kär, jag kan inte föreställa mig att dela livet med någon annan.

Så mycket har hänt sedan vi träffades. Det största av allt är våra två små underbara flickor, de betyder allt. Men också när vi lovade varandra evig trohet, att det ska vara du och jag för alltid, en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Visst har livet slitit i oss, men på något sätt har vi fått det att fungera, att hålla ihop. Istället för att växa isär med åren, har vi vuxit ihop. Tagit fram varandras bästa sidor. Jag är idag en bättre människa tack vare dig.

Vi har vuxit upp tillsammans. Vuxit med varandra, genom svårigheter. Jag är oändligt tacksam för att jag får ha dig vid min sida genom livet. I medgångar och motgångar. Vi var tonåringar när vi träffades, nu är vi föräldrar. Föräldrar åt våra underbara tjejer, Alicia och Leona, som är en perfekt blandning av oss båda. Nu är vi en liten familj, något som jag alltid har drömt om. Du gav mig den finaste gåvan i hela världen, den största gåvan någon kan ge en annan människa. Alicia och vårt lilla lejon. För det är jag dig evigt tacksam. Det är helt ofattbart underbart att vi har fått två så fina tjejer, skapade av vår kärlek. Jag älskar dig och tjejerna av hela mitt hjärta!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer