Den bästa känslan som finns

...är att ha dig i mina armar, älskade barn.


Ända sedan vi började samsova med lillan när hon var 6 månader, hon behövde och behöver mycket närhet på natten, har jag blivit en sån där jobbig mamma som alltid roffar åt mig bebisen under natten. Flera gånger har jag tydligen i sömnen tagit lillan från pappans famn för att lägga henne vid min sida.

Likadant igår kväll, men då var jag väl medveten om vad jag gjorde. Lillan hade somnat bredvid sin pappa, och jag låg bredvid och kända mig ensam, jag kunde inte riktigt somna. Jag ville komma närmare de båda. Så försiktigt lyfte jag upp lillan, placerade mig själv i mitten och höll om Alicia, medan M kramade om mig. En sådan underbar känsla, att vara omringad av kärlek, de två jag älskar av hela mitt hjärta.

Nu har det gått så långt att jag har svårt att somna om jag inte har henne i min famn, hennes lilla huvud vid min näsa. Andas in hennes underbara bebisdoft, känna hur min hand på hennes bröstkorg sakta stiger och sjunker. Känna hennes varma lilla kropp mot min mage, som var hennes hem under en så lång tid. Snart har hon varit lika länge utanför magen som i, vad tiden går fort.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Alltssååå åhh så mysigt !! Jag kunde inte somna om inatt så jag hämtade en katt för o snuffsa på men hade hellre haft min bebis vid min sida, man får såå mkt päls överallt speciellt i näsan o munnen av en långhårig kisse 😂
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Såå mysigt! En katt är inte helt fel heller, men som du säger, våra katter är korthåriga men tycker man får hår överallt ändå. 😅 Snart har du din älskade lilla bebis i din famn! Tills dess kan du snart krama om magen. 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Ja hoppas de går fortare än fortast ! 🙈
nouw.com/eschutz
MrsHenriksson
MrsHenriksson,
så söt 😍 man smälter
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Mitt hjärta med. 💕
nouw.com/mammashus