Den första magbilden

Den allra första magbilden med lilla Alicia i magen tog jag samma dag som jag plussade, den 6/1 2015. I vecka fem har jag för mig att det var, två dagar efter bim (beräknad icke mens.) Jag minns den dagen som om det vore igår, helt klart en av de bästa i mitt liv. Vi hade så länge drömt om att bilda familj, men då det tog sin lilla tid började jag misströsta att det någonsin skulle hända. Men så den dagen, då dök det äntligen upp två sträck på stickan.

Den ofattbara lyckan över att vi äntligen skulle bli tre. Känslan av overklighet var överhängande, jag kunde knappt tro att det var sant. Jag minns att jag gick upp till spegeln i sovrummet, tog ett par bilder på magen i spegeln för att föreviga stunden. Sedan stod jag där, kunde knappt tro att det var verklighet äntligen. Jag minns hur jag smekte magen, tittade på magen från olika vinklar för att försöka förstå att vårt lilla barn faktiskt växte där inne. Vår lilla Alicia.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

KittyNatalie
KittyNatalie,
Får man fråga hur länge ni försökte innan ni fick ett plus?
Vi försökte ganska länge (enligt oss) innan vi fick vårat efterlängtade plus 💛🌸
nouw.com/kittynatalie
mammashus
mammashus,
Allt är relativt, vi försökte i ett halvår med Alicia, det var en evighet för oss men jag vet att det är ingenting mot hur länge vissa försöker. Den här gången är vi inne på den 6 e månaden, (och ett missfall senare, ingen plus i sikte än. 💛🌸
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
vi försökte i ett halvår med Wilma också 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Ok. 😊 Kändes som en evighet! Men den här gången har tiden flugit iväg men längtan är så stark! 💕
nouw.com/mammashus