Det där med att passa tider - mellandagsrea 


Även innan jag fick barn hade jag inte alltid så lätt att passa tider, men nu är det nästan omöjligt. Under Alicias allra första veckor gick vi upp löjligt tidigt för att hinna i tid till tex. bvc, men det känns ohållbart i längden. Trots att jag idag hade två timmar på mig att göra oss iordning så slutade det med att klockan var tio minuter innan vi skulle åka och lillan var hungrig, så det var bara att gosa ner sig i soffan och amma sisådär i sista minuten. Det är inte ovanligt att när jag precis spänt in lillan i babyskyddet få höra precis det ljud man inte vill höra när man har bråttom någonstans... 

Som tur är vet min kompis Amanda som vi skulle träffa precis hur det är, då hon har en liten dotter, Milina, som är tre veckor äldre än Alicia, och idag var även hon sen. Under graviditeten var det underbart att ha henne vid min sida, att ha någon som visste precis hur det är och att kunna ställa frågor om det var något man undrade över. Att våra små är så tätt i ålder känns så roligt, vi får hoppas att även de blir goda vänner i framtiden. Även Amanda har precis börjat blogga, är du intresserad hittar du henne här: Amanda Brink.

Det var så skönt att komma ut en sväng, att leta efter fynd på rean och prata om allt som hänt sen sist vi sågs. Det var inte det lättaste att manövrera våra vagnar mellan allt folk i affärerna men vi gjorde vårt bästa. Alicia älskar att ligga i vagnen, det vill säga så länge vi är utomhus. I affärer gillar hon det inte alls, det blir för varmt även om jag öppnar upp vagnen, och hon vill upp i min famn, till tryggheten där. Men idag sov hon så fint i vagnen för ovanlighetens skull, vi hann gå länge och jag hittade en body med luftballonger på, i precis rätt storlek, som hon snart kommer växa i. Den passar perfekt ihop med de plagg vi hade sen tidigare i den storleken, jag blev så glad när jag såg den. 

Jag är så glad att Alicia redan nu har många små i sin ålder i sin närhet, något som jag inte alls räknade med i början av graviditeten. Nu har flera av mina närmast vänner fått små även de, tänk så mycket bus de kan hitta på tillsammans i framtiden. 


Milina och Alicia.


Bodyn jag hittade på rean och resten av lillans kläder i storlek 74, som hon förövrigt fått i julklapp av mormor och gammelfarmor.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Anna Namnori,
Jag behöver ha en sådan body med luftballonger. Det är Lindex va? Får gå på äventyr i morgon.
namnoribebisen.wordpress.com
Mammas hus,
Den är från Kappahl, här i stan var det den sista som fanns kvar, och i rätt storlek, vad är chansen för det?
mammashus.wordpress.com