Dofter att minnas

Lyckan att få burra ner näsan i litens halsveck

Att en doft kan väcka så många minnen. Jag förknippar ofta olika dofter med minnen, en doft kan förflytta mig genom tid och rum till en helt annan plats. Jag är helt klart en doftorienterad människa. Om jag mår dåligt en dag, är ibland allt som behövs en god doft för att jag ska må bättre. Vanilj, nybakade bullar eller nyklippt gräs, så underbart!

Det är samma sak med min man Ms doft, hans doft får mig att må bra, gör mig lugn och så att jag känner mig trygg. För några år sedan när jag pluggade och vi bodde i olika städer i tre år, så lånade jag alltid med mig en av hans tröjor i veckorna när vi var isär. Hans använda T-shirt... De funkade perfekt som nattlinne, och jag älskade att somna med hans doft omkring mig. Ligga och sniffa på halsringningen och på något sätt känna att han trots alla mil som skiljde oss åt var där hos mig. Min kärlek och trygghet.

Och vad är bättre än den underbara doften av min egen älskade bebis? Att burra ner näsan i halsvecket eller i hennes hår, hålla henne tätt intill, vagga henne i min famn och bara absorbera hennes underbara bebisdoft. Det finns inte mycket som går upp emot det. Doften gör mig så lugn och tillfreds, fylld av kärlek. Jag hoppas att jag alltid kommer att minnas era underbara dofter, och hur lycklig jag blir av dem. Av er. Ni två gör mitt liv komplett.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

FruWikstrom
FruWikstrom,
Jag hörde någon gång att man sett att kvinnor går mer på doft i sitt val av partner än vad män gör. De flesta kvinnor uppgav också att de inte tyckte om svettlukt, men då de fick lukta på svett och fick information om att det var "parfym för män" tyckte de flesta att det luktade väldigt gott. Måste erkänna att jag älskar när min man luktar svett. Fast det finns så många olika nyanser av svettlukt, vissa mer behagliga än andra. 😄
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Det kan mycket väl stämma. Håller med! 😊 Haha ja visst finns det många olika nyanser av svettlukt! 😅
nouw.com/mammashus
Cissi,
Finns verkligen ingen bättre doft än sömnvarm bebis 😉
nastanperfekt.blo.gg
mammashus
mammashus,
Måste vara det bästa som finns. 😊
nouw.com/mammashus