Eftermiddag vid sjön

Bildbomb!

Idag passade vi på att ta en promenad ner till sjön i det underbara vädret. Med vovven vid vagnens sida var Alicia överlycklig, med både hund och natur att titta på. Och just titta det gjorde hon, medan hon hela tiden sa; Titta, titta! Jag fick namnge det ena efter det andra till lillans glädje. Varje gång jag sa vad någonting var lyste hennes lilla ansikte upp. Sötnos!

Vi spenderade en stund nere vid sjön. Några modiga själar vågade minsann bada men för mig fick det räcka att doppa fötterna. Alicia tittade bara storögd på allt vatten, jag längtar tills hon är stor nog att bada däri med mig. Då kanske tillochmed jag vågar mig i. Vi tog ett litet mellanmål nere vid vattnet, gröt till lillan och en macka till mig. Vovven flämtade i värmen men vägrade dricka ur sjön, så hon fick det sista av vårt medhavda vatten. 

Det är sånna här dagar jag kommer att sakna när jag jobbar i sommar. Inga måsten, inga krav, bara njuta av naturen med min lilla vid min sida. Det enda som saknades var hennes pappa som tyvärr var tvungen att jobba. Men snart, då är han minsann pappaledig. En dag kvar!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer