Egendesignade möbler

— Detta inlägg är ett samarbete med AZ Design

Att formge möbler har alltid varit en dröm för mig. Jag älskar att låta fantasin flöda och klottra ner mina idéer i mitt skissblock. Länge finslipa de där små detaljerna som kan ge ett så stort mervärde i varjefall för mig. Jag har tillochmed pluggat möbeldesign en gång i tiden. Så att få vara med och formge möblerna till mitt hem skulle vara en dröm som går i uppfyllelse och vara guld värt.

Det är just detta som AZ Design kan hjälpa dig med. AZ Design kan förse dig med stoppmöbler så som soffor, fåtöljer och sittpuffar. Allt efter dina egna ritningar och önskemål som de sedan producerar åt dig. Det finns inga begränsningar gällande mått, vinklar eller former, endast din fantasi sätter gränserna. ”100 % skräddarsytt" är deras koncept! De erbjuder sina kunder skräddarsydda produkter, korta leveranstider, personligt engagemang och hög kvalité.

AZ Design erbjuder ett brett sortiment av möbler på nätet för såväl offentlig som till hemmamiljö och många av deras produkter finns i lager för omgående leverans. Men de erbjuder inte endast egendesignade möbler utan har även ett brett sortiment av kända varumärken. Som kund hos AZ Design kan du enkelt och till de bästa villkoren beställa allt du behöver för att skapa en komplett inredning.

Behöver ditt företag stolar till konferensmiljö så har AZ Design ett brett sortiment av konferensstolar för olika verksamheter. Inför ett köp av konferensstolar är det många saker att tänka på. Bland det viktigaste är hur de ska förvaras då de inte används då det oftast handlar om ett stort antal stolar. Man kan välja mellan stapelbara stolar eller fällbara, beroende på hur man vill kunna ommöblera på lättast sätt. Det kan även vara bra att tänka på hur hög komfort stolarna ska ha eller hur tåliga de bör vara.

Kanske är det istället en loungesoffa du letar efter. Perfekt för att skapa bekväma sittgrupper och naturliga mötesplatser i hotellobbyn eller den mysiga restaurangen. Här finns det många faktorer som påverkar ditt val av soffa. Önskat antal sittplatser, vilken miljö den ska placeras i, slitage, och materialval. Det är stor skillnad på att möblera en offentlig miljö och en privat. Du får räkna med att en loungesoffa i en offentlig miljö slits lite mer och därför är kvalitet och hållbarhet mycket viktigt att ha i åtanke.

AZ Designs kompetenta personal kan hjälpa dig hitta rätt och finna svaren på alla dina drömmar. Vare sig du är intresserad av konferensstolar eller loungesoffor eller något helt annat så är valmöjligheterna gränslösa hos AZ Design! Så kika in hos AZ Design och designa dina egna möbler redan idag!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
mammashus
mammashus,
Visst var de! 😍
nouw.com/mammashus
Viktorhognas,

Vilka häftiga ju! 😊

nouw.com/viktorhognas
mammashus
mammashus,
Det tyckte jag med! 😊
nouw.com/mammashus