En dag i stugan

Bildbomb från dagen!

Dagen har vi spenderat i svärföräldrarnas stuga. Vädret var verkligen underbart! Sol hela dagen, jag har solat massor, lillan busat i sitt soltält. Badat i baljan, skvätt vatten på pappan... Vi gick även ner till bryggan och badade benen, kallt men så uppfriskande! Lillan kastade i en golfboll som hennes pappa fick plocka upp, det var så roligt att hon skrattade högt. Lillan njöt i fulla drag hela dagen, och vi med.

Stora delar av dagen gick Alicia med rumpan bar, måste ha varit skönt för henne. Vi ställde ut pottan på trädgården och det funkade, hon invigde den under dagen. Tidigare har hon bara uträttat sina behov på toaletten men pottan gick idag lika bra. Ska bli spännande att fortsätta pottträna nu i sommar! Känns skönt att det nu fungerar, hon är tydlig med sina signaler, jag hoppas att det fortsätter så.

Vi fikade och åt pastasallad i solen, så gott! Lillan åkte även roddbåt för första gången, med flytväst på såklart, och det tyckte hon var väldigt spännande. Nu har hon däckat bak i bilen på vägen hem av dagens alla intryck, tror hon kommer sova gott inatt. Hoppas vi lyckas bära över henne till sin säng när vi kommer hem utan problem. Vi planerar avsluta dagen med en bra film innan även vi kryper ner i sängen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Men åh vilken mysig dag 😍
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Det var det verkligen. 😍
nouw.com/mammashus