En dag på Leos lekland


I lördags åkte vi till Linköping för en dag på Leos lekland. Vi kände att vi behövde en dag utan måsten, att släppa alla tankar och bara ha roligt tillsammans. Dessutom var vi tvungna att åka och köpa en ny tv, då vår minsta busunge råkat förstöra vår gamla, men det är en annan historia... Inte den roligaste utgiften direkt men nu har vi en ny tv att titta på i varje fall.

Tjejerna blev överlyckliga när de insåg att vi skulle till Leos, det är ett av deras favoritplatser utan tvekan. De sprang runt som galningar med oss föräldrar efter, vi fick ett rejält träningspass kan jag säga. Vi sprang efter var sin busunge, de är riktigt snabba så det gällde att hänga med. De flyger fram med oss klumpedunsar efter kändes det som.

Favoriten var alla rutschkanor tyckte båda två och jag måste hålla med om att de är riktigt roliga. Jag gjorde misstaget att ta på Leona strumpor utan halkskydd, så hon hade svårt att få grepp på vissa ställen stackarn. Jag fick ge henne en liten hjälpande hand lite oftare än vanligt när vi är där den här gången. I vanliga fall är Leona en riktig klätterapa, så det kändes lite ovanligt att få hjälpa henne komma fram.

Jag var lite orolig att Leona skulle glömma av sig när hon hade så roligt, hon har ju trots allt inte varit torr så länge. Men som tur är gick det utan bekymmer, inte en enda olycka på hela dagen. Det sitter en stolt mamma här hemma måste jag säga! Det var så roligt att se tjejerna så lyckliga, detta kommer jag leva på länge.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Det är alltid uppskatat
nouw.com/sweetwords