En dusch med pappa

Idag lät pappan mig ta sovmorgon medan han tog hand om lillan. Innan jag somnade om hörde jag hur de busade på nedervåningen. Lillans ljuva skratt letade sig upp till mig i sovrummet. Det var så skönt att få snosa en stund och veta att lillan var i trygga händer. Senare vaknade jag av att M och Alicia hade lite problem vid skötbordet om jag säger så. För att inte säga för mycket så behövde lillan en dusch.

Så startade dagen med en varm och mysig dusch för M och lillan. När jag krupit ur sängen kunde jag inte låta bli att smyga in och kika på mina hjärtan där inne i badrummet. Lillan lät så nöjd på nått sätt. Mitt hjärta smälte när jag såg de två sitta och leka med en liten fiskleksak tillsammans. Lillan verkade njuta av att känna vattnet rinna ner över henne. Nöjt bet hon på fisken där i pappas famn. Kärlek

Det är en självklarhet för mig att pappan ska vara lika delaktig som mamman med att uppfostra liten. Det gäller allt, förutom maten i början då kanske. Vi ammar och lillan vägrar ta flaska. Inte mycket vi har kunnat göra åt det inte. Men nu när lillan börjar lite smått att äta vanlig mat så är det så kul att de M mata henne. Det är klart att även pappan ska få duscha med liten. Lika naturligt som om mamman skulle göra det. Inget konstigt med det. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Bra tycker jag! Håller med dig fullständigt. Klart pappan ska ta hand om bebis precis lika mycket som mamman.
nouw.com/jagochjuno
hampuslonqvist
hampuslonqvist,
Fin blogg! 😊 Checka gärna in min 😊
nouw.com/hampuslonqvist
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Det ska jag göra.
nouw.com/mammashus