En eftermiddag i lekparken

Bildbomb!

Idag har vi fokuserat på lilla Alicia och att förgylla hennes dag. Precis så som det ska vara när man är två år. Så dagen började lugnt med mys här hemma, vi läste i hennes favoritböcker och tog ett bad. Sedan ville hennes farmor spendera lite tid med henne så de lekte en stund i trädgården på förmiddagen medan vi förberede för pannkaks lunch. Mums! Hela hon var kladdig efteråt, mat överallt, älskade unge!

Ordet unge är ett ord som Alicia nyligen lärt sig. Jag säger tydligen ganska ofta att hon är mammas lilla unge och det har hon snappat upp. Det låter så roligt när hon säger att hon är en busunge, det är så givande att få följa hennes utveckling. Nya ord lär hon sig varje dag och nu pratar hon i hela meningar. Munnen går i ett och hon säger så roliga saker. Som när hon gick och skrattade för sig själv och jag undrade varför och fick svaret att min pappa är tokig...

Efter lunchen åkte min man och hjälpte sin pappa. Jag och barnens farmor passade på att packa in de små i bilen och åka till en lekpark. Jag bar Leona i bärselen, hon sov sig igenom nästan hela besöket. Sedan hade vi fullt upp att jaga efter en entusiastisk Alicia som återigen skulle testa på alla saker i lekparken. Hon klättrade, gungade, åkte rutschkana, hoppade studsmatta, lekte i sandlådan. Men framför allt annat skrattade hon och lös som den lilla solstråle hon är.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vad kul och mysigt 😊
nouw.com/jenniferofhbg
mammashus
mammashus,
Ja verkligen. 😄
nouw.com/mammashus