En förmiddag i badhuset


I morse åkte hela familjen till badhuset. Leonas första gång i simhallen! Jag hade oroat mig för hur barnen skulle reagera men det gick över förväntan. Storasyster fick hänga med sin pappa och byta om och jag tog hand om lillasyster. Jag hade med en bitleksak som Leona lekte med medan vi gjorde oss i ordning, hon jollrade för fullt i en barnstol medan jag duschade.

Alicia var redan i bassängen när vi var klara. Men hon klamrade sig fast i sin pappas famn och vågade inte riktigt leka i vattnet. Så jag gav lillasyster till min man och började busa med Alicia, och snart kom hon över sin första förskräckelse. Vi lekte en stund i plaskpoolen, skvätte vatten och plaskade. Sedan vågade vi oss i barnpoolen. Försiktigt i början men snart blev leken allt vildare.

Vattenrutschbanan var det som fick Alicia att smälta. Alla spärrar släppte och hon var som fisken i vattnet. Gång på gång åkte hon, kiknande av skratt varje gång. Med ett plask landade hon i vattnet, med huvudet under ytan, sedan tog jag upp henne och hela hon lyste av glädje. Det var underbart att se. Jag hjälpte henne att öva på att simma in till bassängkanten, sedan fick hon klättra upp själv, så bra att kunna om hon skulle råka ramla i.

Efter ett tag bytte vi av, och jag badade med Leona. Jag kände verkligen hur jag hade saknat babysimmet, det var någon gång i mitten av graviditeten med lillasyster jag höll i min sista lektion innan mammaledigheten. Jag har varit så nyfiken på om Leona skulle gilla att bada och det visade sig att hon älskade det! Hon plaskade för fullt, jollrade och försökte fånga sina små tår. Det här måste vi göra till en vana!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mylittlestories
Mylittlestories,
vad kul med badhus. vi ska till badhuset imorgon 🐳🙈
nouw.com/mylittlestories
mammashus
mammashus,
Ja så roligt! 😊 Vad mysigt! 🐳
nouw.com/mammashus
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! 🌸
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,

Men åh vilken mysig morgon <3

nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ja den bästa ❤️
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
oh så härligt! 😀
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Ja verkligen 😄
nouw.com/mammashus