En förmiddag på öppet hus


Idag har vi varit nere på mitt tidigare jobb på församlingshemmet, äntligen tog vi oss till öppet hus. Jag har varit lite nervös för att ta med båda barnen dit själv, ifall båda skulle få ett sammanbrott samtidigt, men det skulle visa sig att jag hade oroat mig i onödan. Morgonen blev något stressig, Leona ville varken amma eller sova så jag blev rädd att hon skulle gallskrika genom hela besöket. När sedan Alicia spillde hela sin gröt i knät övervägde jag att kasta in handduken.

Trots snöovädret där utanför ville jag trots allt göra något roligt för mina små, så tillslut valde jag att snabbt städa undan oredan och klä på Alicia rena kläder igen. Sedan begav vi oss mot församlingshemmet, inte en minut till godo men som tur är hann vi i tid. Jag hoppades att Leona som var så trött skulle somna i babyskyddet men sån tur hade jag inte. Men till min glädje var hon på bra humör trots allt, så sångstunden blev riktigt lyckad. Höjdpunkten var när Alicia valde att vifta på Leonas små tår till låten ”kan du vifta på tårna.” Det var bland det sötaste jag sett!

Alicia älskade att leka med alla barn och alla leksaker. Hon sprang från rum till rum med mig och sin lillasyster i släptåg, undersökte allt i sin väg. Leona uppskattade det med, tittade storögd på allt runtomkring henne. Snart blev hon hungrig så jag ammade henne medan Alicia lekte på golvet framför mig. Leona somnade vid bröstet och jag kunde smidigt lägga ner henne i babyskyddet. Däri sov hon så gott medan storasyster och jag hade lite kvalitetstid tillsammans, bara vi två.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Men vilken mysig dag <3
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ja det har det varit ❤️
nouw.com/mammashus
evelinarou
evelinarou,
Ser mysigt ut 😍😍
nouw.com/evelinarou
mammashus
mammashus,
Det var det. 😍
nouw.com/mammashus