En frostig morgonpromenad

Med kylan bitande i kinderna gick vi längst med grusvägen som leder till vårt hus. Det frosttäckta gruset knastrade under mina fötter när jag styrde vagnen i lugn takt längst med den slingrande vägen. Upp för en kulle och sedan sakta ner igen. Längst med tomma kohagar och bitvis snötäckta åkrar. Frisk luft i lungorna och kylan som färgade min och Alicias lilla näsa röda. Ett uppfriskande sätt att starta dagen på. 

Vår hund Freja verkligen strålade av glädje över att få komma ut en sväng, och sniffade efter spännande doftspår. Vem vet, det kunde ju faktiskt gått ett rådjur på hennes revir under natten. Det kändes så skönt att bara ta det lugnt, låta benen jobba och att rensa huvudet på alla tankar och måsten. Just då fanns bara jag och lillan, och lilla Freja såklart, med nosen mot marken och glatt viftande svans. 

Jag trivs verkligen bra här ute på landet, älskar att ha skogen utanför husknuten. Visst kan jag bli lite mörkrädd ibland men det är tur att jag har min stora starka älskling här hemma på nätterna. Det känns som det finns så mycket positivt för lilla Alicia här ute. När hon blir lite större kan vi bygga kojor i skogen, eller gå på upptäcksfärd. Gå långa sköna promenader runt sjön tillexempel. På sommaren gå ner och bada eller gå och titta på djuren i sina hagar. Som jag längtar efter att få visa allt detta för min lilla Alicia. Jag hoppas hon kommer trivas här lika bra som vi gör. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

FruWikstrom
FruWikstrom,
Vill också bo på landet men vi bor så perfekt på andra sätt - 100 meter till förskola och skola, bilfritt område och Rut kan springa själv hem till flera kompisar.
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Ja precis, det är ju perfekt på sitt sätt det med. 😊 Här kommer det bli en hel del farande med bil till dagis mm i framtiden. Tar ca 5 minuter med bil till stan härifrån.
nouw.com/mammashus
FruWikstrom
FruWikstrom,
Det är ju underbart att kunna bo på landet men ändå ha så nära in till stan 👍🏻😊
nouw.com/fruwikstrom