En inredningsdetalj jag älskar

En inredningsdetalj jag älskar: en liten parfymflaska i glas i vårt badrumsfönster. Själva flaskan är även en kär ägodel, den är en gåva från min älskade mormor. Jag såg den i en liten antikaffär i Borgholm på Öland och blev förälskad direkt. Det la min mormor märke till, så till min förvåning fick jag den senare i 20 årspresent. Tack fina mormor! Både flaskan och själva Öland (och mormor såklart) har en speciell plats i mitt hjärta.

Eftersom att både jag och @namnoribebisen älskar listor och att fotografera drar vi nu igång #FOTONOVEMBER2016. En lista där ni, i stället för att skriva ett inlägg om dagen, ska fota en viss sak varje dag och sedan publicera på er blogg (och gärna på instagram om ni vill det också!). Självklart får ni gärna tagga oss i inlägget så att vi får se era bidrag. Låt oss nu fylla bloggvärlden med härliga bilder!

Om ni vill följa oss på instagram hittar ni oss här: Jennifer och Anna. Glöm inte att tagga bilderna med #FOTONOVEMBER2016 så att vi alla får ta del av era bidrag!

Fota någonting:
1. du tycker om
2. du äter varje dag
3. du ogillar
4. du inte klarar dig utan
5. du gärna har på dig
6. som symboliserar hösten för dig
7. du önskar att du ägde
8. du gillar att läsa
9. du gärna dricker
10. du tycker doftar gott
11. du gillar att titta på
12. du alltid har med dig
13. som förgyller din dag
14. du alltid gör innan du går och lägger dig
15. grönt
16. du alltid har med dig i väskan
17. någon inredningsdetalj du älskar

18. du alltid gör på morgonen

Jennifer <3

Gillar

Kommentarer