En iskall lunch på stan


Det har varit en av de kallaste dagarna på hela vintern idag här. Den iskalla vinden gjorde inte saken bättre, den riktigt bet i kinderna. Jag och flickorna hade tidigare i veckan bestämt att vi skulle luncha med min farmor, pappa och bror, och lite dåligt väder skulle inte stoppa oss. Men jag kan säga att det var riktigt obehagligt utomhus, jag var minst sagt avundsjuk på de små som satt i gosiga åkpåsar i vagnen.

För första gången på ett café kunde båda tjejerna sitta bredvid varandra i var sin matstol. Det var ett tag sedan vi sist åt ute och då kunde Leona inte sitta upp än, men nu satt hon så bra i matstolen. Hon var så nöjd där hon satt bredvid sin storasyster, det var så kul att se. Alicia mumsade på ett köttbulletallrik, jag åt en bakpotatis och Leona fick smaka på lite av oss alla. Fast det mesta hon fick hamnade på golvet. Till sin glädje fick även Alicia en chokladboll till efterrätt, det var helt klart det bästa av allt enligt henne.

Tjejerna tyckte det var så kul att träffa sina släktingar, Alicia hade svårt att sitta still så efter maten sprang hon fram och tillbaka och busade. Leona jollrade och flörtade med alla, söta lilla unge! Vi gick även en väldigt kort runda på stan. Jag fick peka ut lite saker jag önskar mig i födelsedagspresent, jag fyller nämligen år på söndag. Jag kikade även efter några småsaker till barnen, men de sakerna får ni se närmare på senare tänkte jag. Eftermiddagen har varit lugn och vi har myst inomhus med en brasa tänd. Barnen var så trötta efter allt bus och sover nu sedan länge. Jag tänkte straxt göra dem sällskap.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Det har verkligen varit iskallt ute idag 😰❄️ mysigt med fika dock 😍🌸
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Ja precis, verkar inte bli mycket bättre idag, burr! ❄️ Så mysigt!
nouw.com/mammashus
sweetwords
sweetwords,
Gott det ser ut
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Det var det! 😄
nouw.com/mammashus