En julafton att minnas

Bildbomb från julafton!

Julafton spenderade vi hos mina svärföräldrar. Min pappa, bror och farmor var också med, likaså min mans mormor och morfar. Det blev en så mysig dag. En lugn förmiddag hemma med tomtegröt till frukost, bad och lek med morgonens första julklappar.

Sedan gick vi över till svärföräldrarna i grannhuset och såg på Kalle anka och drack glögg. Ljummen saftglögg för min del, men så gott det är! Alicia satt som fastklistrad bredvid mig bra länge i en tvåårings mått mätt och tittade på Kalle, så mysigt.

Sedan var det dags för julmat. Svärmor stod för det mesta av maten men vi hade även lite knytkalas, jag stod för köttbullar och julgodis. Så gott allt var, jag är fortfarande mätt! Snart hörde vi någon utanför, tomten som kom med sin säck med julklappar. Alicia blev eld och lågor när hon såg honom. Så söt!

Alicia slet upp paket efter paket, och hjälpte även till att dela ut resterande. Hon sprang runt och tjöt av glädje, det var underbart att se. Så många fina paket vi fick allihopa, jag är så otroligt tacksam. Både för alla paket, men även min fina familj. Vad glad jag är att mina barn får växa upp omringad av så mycket kärlek!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Så fina bilder 😊
nouw.com/jennysvardag
mammashus
mammashus,
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Åhh vad mysigt ni verkar haft det! 😊
Förresten - det är dags en januariutmaning igen, kicka gärna in på min blogg (översta inlägget) om du är sugen på att kickstarta blogg-året med 31 nya rubriker! ❤️
nouw.com/victoriajongard
mammashus
mammashus,
Det var mysigt. ❤️ Ja den utmaningen funderar jag att delta i. 😊
nouw.com/mammashus
amanddafelicia
amanddafelicia,
Vilka fina bilder 💗
nouw.com/amanddafelicia
mammashus
mammashus,
Tack! 💕
nouw.com/mammashus