En kärleksförklaring

Vi har som sagt rensat i trädgården i veckan, krattat, planterat träd, ansat och donat. Det finns så mycket att göra därute men inte tillräckligt med timmar på dygnet för att hinna med. M har slitit där ute i flera dagar, sågat ner träd, huggit ved, ja han har varit jätteduktig. Jag har hjälpt till så mycket jag kunnat men någon måste ju ta hand om lillan också. En stund kan hon vara med, sitta i vagnen och leka, men det funkar inte hur länge som helst.

Jag var inne med lillan förut, hon låg på en filt på golvet och kämpade för fullt för att lära sig att krypa. Nu får hon upp rumpan en bit, kommer även upp med överkroppen, men inte samtidigt. Det är inte lätt, men hon gör sitt bästa, och snart så händer det säkert. Så ringer M, och frågar om jag kan göra lite saft och ta med ut till honom. Så jag klär på lillan, gör henne redo för en barnvagnspromenad, och gåt ut till min älskling.

När jag ger honom flaskan med saft ser han lite klurig ut, och pekar på stubben till trädet han nyligen fällt. Lite nonchalant sådär. M som inte direkt är romantisk av sig, hade med motorsåg skrivit M + J och gjort ett försök till ett hjärta under, jag blev så förvånad. Så fint gjort, jag blev så glad. Älskade, goa du, du är den finaste jag känner. Du och vår älskade dotter. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer