En lista för mammor

Hittade en intressant lista inne hos Mallan som jag också ville svara på. Har nedan ser ni mina svar, hoppas ni tycker dessa listor är lika intressanta som jag.

1. Hur många barn har du, och hur många barn skulle du vilja ha? I nuläget har vi ett barn, Alicia som är nio månader gammal. Vi drömmer om ett eller två barn till.

2. Ett redskap/verktyg som är barn/babyrelaterat som är ett måste? De sakerna som är viktigast just nu är kanske inte det i morgon, det ändras i takt med lillans utveckling. Men vagnen, spjälsängen, skötbordet, och babyskyddet har varit ett måste sen dag ett, i början var även babynest och amningskudde livsviktigt men det har lillan växt ifrån.

3. Något du älskar att göra med ditt/dina barn? Allt! Det är underbart att få se henne utvecklas och upptäcka världen. Just nu är det underbart att gå på upptäcksfärd med lillan, tex. en långpromenad med vagnen, hon är så fascinerad av allt, vill titta på allt och undersöka. Att lyssna på musik tillsammans är en annan favoritsysselsättning, just nu älskar lillan musik, att dansa och sjunga.

4. Hur har ditt liv förändrats sedan du fick barn? Allt och ingenting. Livet har fått en ny mening, ett litet liv att ta hand om med allt vad det innebär. Nya rutiner och jag kommer inte längre i första hand, utan det gör självklart min lilla älskling. Så mycket mer kärlek i vardagen!

5. Favoritbutik att shoppa till barnen och varför? Kappahl, Åhlens och Lindex. Jag älskar deras kläder, så fina. Jag gillar Kappahls, newbie, sinne för detaljer, den lite gammaldags känslan, och deras dova färger. Åhlens och Lindex har underbara mönster och lite mer livfulla, glada färger.

6. Har du alltid velat ha egna barn? Ja, så länge jag kan minnas. Vi har länge drömt om barn sedan vi träffades men väntat på rätt tillfälle.

7. Det bästa som finns med att vara mamma? Jag älskar att vara mamma. Det bästa med att vara mamma är svårt att välja, men att få följa Alicias utveckling, lära henne nya saker, det är underbart. Att ett litet leende kan lysa upp hela min dag, kärleken till sitt barn det är verkligen underbart, stort.

8. Något mindre roligt med att vara mamma? Hmm. Visst finns det sådant som kan vara jobbigt, som tex, att inte kunna styra över sin egen sömn längre men det bra överväger de tuffa stunderna. Det allra tuffaste är all oro, att något kommer hända med min lilla. Om hon mår dåligt, ja då mår jag dåligt. Hjärtat bor numera utanför kroppen och är därmed så mycket mer ömtåligt.

9. Ditt bästa tips för en ny mamma? Försök njuta av att vara mamma, slappna av, jag oroade mig för mycket i början och det tog överhanden ibland. Du kommer att lära dig, tills dess ta hjälp av andra, glöm alla måsten hur svårt det än är, det är okej att känna sig trött och sliten, och jämför dig inte med andra. Tiden går allt för fort och snart har ni lärt känna varandra och hittat rutiner som fungerar för er.

10. Slutligen, visa oss en bild på dig och ditt/dina barn?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Stinasmamma
Stinasmamma,
Oooh den måste jag bara sno 😄
nouw.com/stinasmamma
mammashus
mammashus,
Gör så, det ska bli kul att läsa dina svar. 😊
nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Vilka bra svar! Känner igen mig i så mycket. Ni är så fina ☺️🎀
nouw.com/marcusdotter
mammashus
mammashus,
Tack, vad glad jag blev! 😊 Tack! 💕
nouw.com/mammashus
sweetwords
sweetwords,
Den listan gjorde jag häromdagen, roligt att svara på =D, söt bild på er
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Åh, vad kul, den måste jag läsa! 😊 Tack!
nouw.com/mammashus