En liten blogglista

Ett av mina favorit motiv att fota, Alicia, på en av mina favoritplatser, naturen.

Jag blev utmanad av @bolmgren att svara på dessa 15 frågor i den här lilla blogglistan och det gör jag så gärna. Här har ni mina svar!

1. Hur länge har du bloggat?
I slutet av november har jag bloggat i ett år. Först bloggande jag en liten stund på Wordpress innan jag flyttade bloggen hit, här trivs jag så bra.

2. Varför började du blogga?
Jag hade varit intresserad av att börja blogga länge, jag tyckte att det verkade vara så kul. Men jag vågade inte riktigt, och hade svårt att tänka mig att någon skulle vilja läsa det lilla jag hade att säga. När Alicia var ungefär två månader kände jag hur det kliade i fingrarna, jag ville dokumentera hennes första tid i livet. Med uppmuntran och hjälp av min goda vän @namnoribebisen kom jag snart igång, tack för allt stöd!

3. Vem/vilka är dina favoritbloggar?
Jag väljer bara mina favoritbloggar från Nouw. De bloggar som skänker mig glädje varje dag och inspirerar mig. Ni gör ett så bra jobb! @namnoribebisen @moafidelie @bolmgren @Stinasmamma @varamorsa @Rebeckah @eschutz @eswensson @marcusdotter

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogginlägg?
Allt möjligt, men framför allt mamma och gravidbloggar. Allt som har med föräldraskap att göra brukar fånga mitt intresse.

5. Vad tycker du är roligast att skriva om?
Om min vardag, framför allt om min lilla tjej här hemma, älskade Alicia, och allt som mammalivet medför.

6. Vem/vilka får du inspiration av?
Andra mammabloggare, min familj, just nu flödar inspirationen.

7. Tycker du det är roligt att fixa designer till bloggen?
Ja, webbdesign och liknande tycker jag är jättekul. Jag pluggade produktdesign på universitetet och då läste jag till en del kurser i grafisk design. Kan sitta i evigheter med sånt, jag tycker det är så kul.

8. Hur länge tror du att du kommer att blogga?
Länge till hoppas jag, jag tycker att det är så kul. Det kommer bli svårare när jag börjar jobba igen, men det funkade att blogga under tiden min man var pappaledig och jag jobbade, så vem vet. Så länge inspirationen och tiden finns skulle jag tro.

9. Vilken kamera använder du?
Min mobilkamera på min iPhone 7. Jag älskar att fota och tar väldigt många kort dagligen, så jag hoppas kunna investera i en bra kamera framöver, det skulle underlätta.

10. Vilket är ditt favoritställe att ta kort på till bloggen?
Ute i naturen, eller här hemma, kanske i vardagsrummet. Där min lilla busunge är helt enkelt, jag älskar att fota henne, även om det är väldigt svårt ibland, hon har inte riktigt tid med det.

11. Hur kom du på ditt bloggnamn?
Jag klurade länge på det och bollade idéer med min vän @namnoribebisen. Jag ville ha ett namn som fokuserade på min mammaroll, mitt namn och/eller husrenoveringen, då det framför allt var det jag ville skriva om. Några förslag var Alicias mamma, Alicia och jag, Jennifers hus etc. Tillslut föll jag för namnet Mammas hus då det fick med både mamma och renovering,, men samtidigt kunde syfta på att bloggen är mitt hus, där jag skriver om mitt liv om ni förstår vad jag menar.

12. Vem skulle du vilja ha en blogg tillsammans med?
Hmm. Helt klart med @namnoribebisen då vi är goda vänner och känner varandra på riktigt. Hon inspirerar mig ständigt och är en så bra person med många sprudlande idéer och åsikter.

13. Hur många bilder tar du om dagen?
Ganska många skulle jag vilja säga. Säkert minst runt 50 bilder per dag. Men jag sorterar och raderar en hel del av dem också.

14. Lyssnar du på musik när du bloggar?
Ja gärna. Jag trivs inte när det är helt tyst här hemma. Så när jag bloggar har jag ofta tvn på eller musik på i bakgrunden.

15. Vilka taggar du till att svara på samma frågor?
Alla dom jag redan har taggat i detta inlägget får gärna svara på samma frågor om de är intresserade.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Stinasmamma
Stinasmamma,
Åh tack, och detsamma vill jag säga! Din blogg är också en av mina favoriter! 😄😙
nouw.com/stinasmamma
mammashus
mammashus,
Tack! 😄🙌🏻
nouw.com/mammashus
moafidelie
moafidelie,
Men alltså åååh! Tack snälla rara underbara! Och DETSAMMA! Du är grym 😘
nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,
Tack fina du! 💕🙌🏻
nouw.com/mammashus