En lugn stund

Älskar Geishas nya förpackning!

Idag ligger snön åter på marken och solen strålar. Lugnet efter stormen som var under natten. (Mer om skräcknatten kommer imorgon.) Vi gav oss ut en sväng på stan, med lillan i babybjörnen på min mage. Så skönt att komma ut en sväng, kika i lite butiker och bara vara, vi tre tillsammans.

Jag skäms lite för att skriva det då jag jobbat på bank, men först idag blev det av att vi äntligen gick till banken och bokade in ett möte för att öppna ett sparkonto åt lillan. Hon blir hela fem månader nästa vecka... Men det var så kul att träffa alla kolleger igen, prata om det som hänt sen sist och presentera lillan för dem igen. Senast de såg Alicia var hon bara några veckor gammal. 

Nu ligger bakpotatisen i ugnen och lillan vilar just nu efter äventyret på stan. Så nu blir det en lugn stund i soffan tills maten är klar. Med en vovve sovande på mina fötter, min älskling vid min sida och en tidning och Geisha i händerna känns fredagen räddad. EN (hmm) liten ruta choklad innan maten skadar väl inte?Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Gott me Geisha 😊
CheerSarah.devote.se
mammashus
mammashus,
Ja, mums! 😊
nouw.com/mammashus