En nostalgisk plats

Gårdagens fynd på Dollarstore.

Att en så enkel sak som en affär kan väcka så många minnen och tankar. Senaste gången jag var här var jag höggravid, en dag innan bf, och vi hade kört den nästan timmes långa resan hit för att göra ett sista tillväxtultraljud. Efteråt åkte vi just till den här affären, jag minns att jag vaggade fram med den stora magen i vädret, och många tankar som snurrande i huvudet. Vi hade precis sett vårt älskade barn, och jag minns att barnmorskan sa att liten hade mycket hår i nacken. Att allt såg bra ut, men att bebis var just liten, cirka 26 % under genomsnittet.

Jag kunde inte inte låta bli att trots det oroa mig lite grann, att undra varför bebis var så liten. Men framför allt var jag så förväntansfull, att äntligen efter dessa nio långa månader snart få träffa vår bebis. Tanken på att nästa gång vi var i staden skulle vara för mötet med vår lilla bebis återkom gång på gång. Längtan fyllde hela min kropp.

Igår, fyra månader senare är vi där igen med älskade lilla Alicia sittande i vagnen. Som en liten familj. Medan vi gick mellan alla hyllor fyllda med varor slängdes jag tillbaka i tiden, minns den runda magen och all den längtan som jag gick och bar på den dagen. Nu ligger hon här i vagnen och jollrar, hennes vackra blå ögon fångar mina, sedan skrattar hon glatt. Älskade lilla Alicia, den finaste som finns.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer