En ny familjemedlem


Igår hämtade vi hem vår nya familjemedlem, en liten kattunge. Tjejerna fick själva välja hennes namn, och då de älskar Frost filmerna var valet självklart, en liten Elsa! Tjejerna är upp över öronen förälskade i den lilla, det är underbart att se. Under den korta bilresan hem försökte de lugna henne varje gång hon mjauade. Det är ingen fara Elsa, snart är vi hemma!

Snacka om att Elsa kommer att bli bortskämd och älskad. Tjejerna vill vara med henne varje vaken minut. Så vi får försöka lugna dem lite så att Elsa får en andningspaus ibland, men det ska nog gå bra. Vår hund Freja är lite misstänksam fortfarande mot henne, men det har gått förvånansvärt bra. Vår andra katt Ninja har mest hållit sig undan från Elsa än, så vi får se hur det kommer att gå.

Elsa verkar trivas jättebra. Hon är en lugn och gosig kattunge än så länge, och full av bus till tjejernas glädje. De leker för fullt med henne mellan sovpauserna. Så fort hon kommer upp i knät spinner hon, så mysigt! Nu har hon börjat äta och dricka också, men jag tror inte hon har varit på lådan än, jag hoppas att hon vågar göra det snart. Eller så var hon där i natt ifred när alla sov, vem vet.

Nu ser vi fram emot att lära känna vår nya familjemedlem!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer