En olycka kommer sällan ensam...

... Jag tror jag bröt lilltån!

Igår kväll så skulle jag ställa in torkstället i städskåpet. Det var lite trångt som vanligt, det känns som att det alltid är i princip omöjligt att stänga dörren till skåpet. Men den här gången när jag försökte lirka in torkstället lyckades jag istället välta ut dammsugaren. Rakt ut och ner på min lilltå. Aj!

När jag skrek till, det gjorde så fruktansvärt ont, så brast lillan ut i gråt. Hon blev rädd när hon såg att jag hade ont. Så jag fick vanka fram till henne trots smärtan och ta upp henne i min famn, trösta henne. Snart blev hon glad igen när hon såg att jag var okej, men det var inte kul att skrämma henne så. Nu på kvällen har tån blånat allt mer och även vristen har börjat ömma.

Jag tror att jag stukade foten av tyngden av dammsugaren mot lilltån. Blir lite för spännande att se hur detta utvecklas, jag har inte alls lust att hoppa på kryckor på lillans 1 årsdag nästa helg. Jag kan röra på tån lite försiktigt, så antagligen är den kanske inte bruten utan även den stukad. Läkarna gör ju inget åt det i vilket fall så hoppas bara foten mår bättre snart. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Ajj ajj! Nä tyvärr hade nog bara läkarna på vc sagt gå hem o ta en alvedon det går över ! Kanske att dom lindat om foten som stöd annars hade dom nog inte gjort ngt mer. Kan du röra den så är den nog inte bruten som sagt. En stukning kan dock göra sjukt ont o ta lång tid att läka nästan lika lång tid som ett benbrott. Jag stukade foten för nått år sedan när jag missade sista trappsteget i trappan till Ica garaget. Jag kunde dock inte röra eller stödja på foten. Fick foten omlindad på vc & fick snällt köpa mig ett par kryckor för sånt får man ju inte låna längre . Sen hoppa jag på kryckor i två veckor o sen fyra veckors haltande .. hoppas de inte tar lika lång tid för dig o din tå/fot o läka!

Ett stödbandage, foten i högläge & försöka använda den så mkt som de går är mina råd ☺️😘
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack för tipsen! Hoppas det hjälper. 😊
nouw.com/mammashus