En positiv utmaning

Jag tänkte göra denna dag till en positiv dag. En dag då jag bara ska tänka positiva tankar om mig själv och även säga komplimanger till andra. Jag är en positiv människa och vill sprida så mycket positivitet och glädje till andra. Det gör mig glad, att göra andra glada. Därför tänkte jag starta denna dag med en utmaning jag fått från @bolmgren och @glädje_skratt_sorg, nämligen att tänka tre positiva tankar om mig själv och även utmana några av er bloggare till att skriva ett inlägg om samma sak, fast med tre olika positiva tankar om dig!

🌸 Jag är en mamma som skulle göra precis vad som helst för min lilla, gå igenom eld om det skulle behövas. Jag tror det märks på vår relation hur mycket vi håller av varandra, det hoppas jag i varje fall.

🌸 Jag är en kreativ person som älskar att teckna, sy, skriva, och pyssla här hemma. Allt från tavlor, kuddar och inredningsdetaljer. Min fantasi kan kanske vara lite väl levande ibland.

🌸 Jag är en omtänksam person som sätter personerna i min närhet i första rummet. Mina nära och kära betyder allt för mig. 


Jag utmanar följande att sprida vidare de positiva tankarna:

@varamorsa @Stinasmamma @namnoribebisen @eswensson @marcusdotter @eschutz 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Stinasmamma
Stinasmamma,
Åh tack för nomineringen, ska försöka knåpa ihop något imorgon 😄
nouw.com/stinasmamma
mammashus
mammashus,
Det ser jag fram emot att läsa. 😊
nouw.com/mammashus
varamorsa
varamorsa,
Vilka fina punkter ☺ är också kreativ och gillar att skapa på alla möjliga olika sätt, men tyvärr är det svårt att hinna med nu för tiden. Hoppas att det kommer hinnas med mer i framtiden, det ger ju en så härlig känsla att se det färdiga resultatet av något som började som en liten idé i hjärnkontoret 😃 tack för nomineringen! Ska skriva egna punkter här någon dag 🌸
nouw.com/varamorsa
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Vad kul! Visst är det svårt att hitta tid nu, men ibland så. Det ska bli kul att lösa dina punkter!
nouw.com/mammashus